Wellness i Faaborg

Vi arbejder for din sundhed og dit velvære.

I dag er brugen af aromaterapi meget udbredt i England og Frankrig. I England er det en lige så naturlig ting at benytte aromaterapi, som at bruge fysioterapi eller zoneterapi i Danmark.

Hot stone massage er en blid massage der giver varme og afslapning til krop og sjæl. Massagen gives med varme sten og udføres med lange dybe strøg. Varmen fra stenene er meget effektiv til at få musklerne til at slappe af. Massagen beroliger nervesystemet, skaber balance i kroppens energisystem og skaber er en god stimulans for kredsløbet og lymfesystemet.

Hvis du trænger til forkælelse, kan du vælge at få velvære massage. Hos Marianne og Birgitte kan du booke 25 eller 45 minutters velvære massage.

Vores infrarøde saunatæppe er med til at kickstarte fedtforbrændingen og er udrensende for kroppen. Du kan forbrænde helt op til 600 kalorier i saunatæppet, hvilket gør, at det infrarøde saunatæppe er et godt supplement til vægttab; infrarød varmeenergi bruges nemlig til at blødgøre og opløse dine fedtceller. Varmeenergien virker cellefornyende og forbedrer kroppens immunforsvar, blodcirkulation og stofskifte. Vores infrarøde saunatæppe anvender infrarød stråleteknologi til at give en dyb, gennemtrængende varme, der varmer kroppen både indvendigt og udvendigt, hvilket resulterer i en dybtrensende sved.