Body detox

Få kontrol over din vægt, og kom af med strækmærker og cellulite (appelsinhud).

Body detox

Om body detox

Ny behandlingsmetode med forbløffende resultater

Få kontrol over din vægt – Kom af med strækmærker og cellulite (appelsin-hud). Ethvert vægttab/vægtøgning er baseret på balance i kroppens kemi.

Vægtproblemer

overvægt eller undervægt – har mange årsager f.eks. forkert kost, for lidt motion, sygdom, psykiske problemer, hormonelle problemer m.m. Uanset hvad årsagen er, så er kroppens kemiske funktion involveret og vigtige stoffer er i ubalance.

Serotonin, dopamin og noradrenalin er neurotransmittere, som har mange funktioner i kroppen.

Serotonin har f.eks. indflydelse på tyktarmens funktion, og den styrer appetit, smerteopfattelse, sexlyst, søvn-/vågen-cyklus. Angst og depression forårsager serotoninubalance.

Noradrenalin er involveret i kæmp-eller-flygt reaktion og dopamin har indflydelse på ufrivillige bevægelser, motivation, socialt samvær og smerte. Der findes naturlige metoder til at afbalancere disse stoffer, hvorved behovet for medicin kan reduceres.

Den menneskelige hjerne er det mest komplekse organ i kroppen. Den regulerer alle grundlæggende kropsfunktioner og giver os mulighed for at fortolke og reagere på alle oplevelser og den former tanker, følelser og adfærd. Ved at bearbejde reflekspunkter i ansigtet til de forskellige hjernelapper med ansigtsrefleksterapi er det muligt at ændre den kemiske ubalance i kroppen og normalisere niveauet af hhv. serotonin, noradrenalin og dopamin.

Behandlingen

Mennesker er forskellige og behandlingen tilpasses den enkeltes behov.

Behandlingen foregår på en briks, hvor klienten får påført et tyndt lag af en blanding af IncaEarth Anti Cellulite Creme, hvid jord samt IncaEarth Aroma Medicin. Klienten pakkes ind i plastik og tildækkes med et tæppe. Der gives ansigts- og fodrefleksterapi efter udvalgt specifik behandlingsplan .

For at få de bedste resultater gives behandling 2-3 gange om ugen – ca. 12 gange – afhængig af klientens situation.

Klienten får et selvhjælpsprogram med hjem – en tegning af ansigt med angivelse af punkter. Klienten trykker på hvert punkt – et ad gangen – i 40 sek. Programmet udføres dagligt 1-2 gange eller så ofte klienten har tid og lyst.

Behandlingen, der også har en udrensende effekt, har vist sig at være meget effektiv. Ikke alene sker der en reduktion under behandlingerne, men det har vist sig, at klienterne også taber sig mellem behandlingerne. Klienten skal ikke følge en speciel diæt, men naturligvis spiser forholdsvis sundt i hverdagen. Derfor er overraskelsen stor, når der også sker et vægttab mellem behandlingerne.

Pris: 695,-

Behandlere