Hypnoseterapi

Opnå hurtigt og effektivt vedvarende forandringer.

5- Path Hypnoseterapi V/ Birgitte Suni

Hypnoseterapi er en af de hurtigt voksende områder indenfor personlig udvikling. Ønsker vi at opnå vedvarende forandringer, kan disse opnås hurtigt og effektivt ved at samarbejde med vores underbevidste sind, hvor alle vores overbevisninger og handlemønstre lagres. Når vi arbejder med hypnoseterapi, samarbejder vi med vores underbevidste sind. Med hypnoseterapi har vi mulighed for at forandre negative og hæmmende overbevisninger og handlemønstre, som forhindrer os i at leve det liv, vi ønsker, og som forhindrer os i at være den bedste udgave af os selv.

Den hypnotiske tilstand

Den hypnotiske tilstand opleves som en dyb afslappet tilstand. Denne afslappede tilstand giver mulighed for at få kontakt med vores underbevidste sind og dermed mulighed for at arbejde med vores vaner og overbevisninger. Under hypnoseterapien er vi bevidste om, hvad det er, vi arbejder med, vi kan bagefter erindre forløbet i sessionen. Vi har ikke på noget tidspunkt overladt kontrollen over os selv til terapeuten. Terapeuten er vejleder og guide igennem hele processen, men det er os selv, der afgør, om vi vil følge med.

Alle mennesker kan komme i hypnose
- hvis de selv ønsker det

Hypnosetilstanden er en naturlig fokuseret tilstand, vi alle oplever indimellem. Fx: Når vi tager os selv i at have stået og stirret ud af vinduet i et stykke tid. Når vi ikke kan finde smørret i køleskabet, selvom det står tydeligt på hylden. Når børn får fortalt en god historie, og de sidder og lever sig fuldstændig ind i den, de er prinsen eller prinsessen…

Hypnoseterapi er effektiv til

Angst, depression, stress, fobier, søvnløshed, kroniske smerter, indlæringsvanskeligheder, manglende livslyst, vægtforandringer, rygeafvænning, misbrug af alkohol/stoffer, hukommelsesbesvær, manglende selvværd/selvtillid, sengevædning, sorg eller andet du ønsker ændret i din måde at være i livet på.

5- PATH Hypnoseterapi
voksne, 1 session (2-3timer) kr. 1390,-
Børn op til 10 år, 1 session kr. 800,-

Behandlere

Hypnoseterapi V/ Monica Vahl

Hvad er Hypnoseterapi?

Hypnoseterapi er en utrolig blid, men meget effektiv terapiform, der arbejder med problemet der hvor det er opstået – nemlig i underbevidstheden.
Gennem hele livet bliver vi bombarderet med informationer, som lagres i vores underbevidsthed. Alle de ting, vi udsættes for, både positive og negative, bevidste og ubevidste, gemmes i vores underbevidsthed, og kan påvirke vores måde at handle og tænke på.

Målet med hypnoseterapi er at neutralisere de gamle overbevisninger, følelser og vaner, som du netop ønsker at slippe. De negative mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage fra at føle tryghed, tilfredshed, glæde, selvværd, overskud, håb og lyst til livet. Men også at arbejde med at opbygge nye vaner, tanker og følelser omkring dine individuelle mål og ønsker, så du kan opnå varige forandringer.

Mange lidelser, problemstillinger og vaner
kan bearbejdes og opløses

 • Eksamensangst
 • Præstationsangst
 • Lavt selvværd
 • Modløshed
 • Ked-af-det-hed
 • Jalousi
 • Generthed
 • Nervøsitet/usikkerhed
 • Vægttab
 • Rygestop
 • Fobier
 • Allergi

Hvad er hypnose?

Hypnose er en tilstand, som vi alle kender, og dagligt bevæger os ind og ud af. Du kender fornemmelsen fra hverdagen, når du f.eks. falder i staver eller dagdrømmer. Tilstanden af at være i hypnose, minder også om den tilstand vi er i, lige når vi vågner, eller lige er ved at falde i søvn.

Under hypnose er du i fuld kontrol, og kommer i kontakt med dine tanker, følelser og din fortid. Dit sind lægger mærke til det, der umiddelbart er vigtigt for dig. Hypnose er en naturlig tilstand af fokuseret opmærksomhed, hvor vi er koncentreret indad i os selv, og hvor vi lader virkeligheden ”glide i baggrunden”. I hypnose er det muligt, at skabe den forandring, du ønsker. Ændringerne er varige og påvirker ens liv positivt – også på andre områder end forventet.

Hvordan foregår det?

En behandling/session varer ca. 1,5-2,5 timer. Den omfatter en grundig samtale, hvor de problemer eller adfærdsmønstre, der ønskes ændret, bliver belyst. Under sessionen vil du opleve, at blive ført ind i en meditativ, afslappende tilstand, hvor vi sammen arbejder på, at dine gamle mønstre bliver transformeret. Man kan ikke hypnotisere en person mod sin vilje, og du vil altid “vende tilbage til virkeligheden”, efter endt session. Hypnoseterapi er korttidsterapi. I de fleste tilfælde er to til tre behandlinger nok. Enkelte bliver problemfri efter bare én behandling, mens andre har brug for op til fem behandlinger.