5-Path Hypnoseterapi

Opnå hurtigt og effektivt vedvarende forandringer.

5-Path Hypnoseterapi

Hypnoseterapi er en af de hurtigt voksende områder indenfor personlig udvikling. Ønsker vi at opnå vedvarende forandringer, kan disse opnås hurtigt og effektivt ved at samarbejde med vores underbevidste sind, hvor alle vores overbevisninger og handlemønstre lagres. Når vi arbejder med hypnoseterapi, samarbejder vi med vores underbevidste sind. Med hypnoseterapi har vi mulighed for at forandre negative og hæmmende overbevisninger og handlemønstre, som forhindrer os i at leve det liv, vi ønsker, og som forhindrer os i at være den bedste udgave af os selv.

Hypnose er den tilstand, vi er i under terapien
Den hypnotiske tilstand opleves som en dyb afslappet tilstand. Denne afslappede tilstand giver mulighed for at få kontakt med vores underbevidste sind og dermed mulighed for at arbejde med vores vaner og overbevisninger. Under hypnoseterapien er vi bevidste om, hvad det er, vi arbejder med, vi kan bagefter erindre forløbet i sessionen. Vi har ikke på noget tidspunkt overladt kontrollen over os selv til terapeuten. Terapeuten er vejleder og guide igennem hele processen, men det er os selv, der afgør, om vi vil følge med.

Alle mennesker kan komme i hypnose, hvis de selv ønsker det
Hypnosetilstanden er en naturlig fokuseret tilstand, vi alle oplever indimellem. Fx: Når vi tager os selv i at have stået og stirret ud af vinduet i et stykke tid. Når vi ikke kan finde smørret i køleskabet, selvom det står tydeligt på hylden. Når børn får fortalt en god historie, og de sidder og lever sig fuldstændig ind i den, de er prinsen eller prinsessen…

Hypnoseterapi er effektiv til fx:
angst, depression, stress, fobier, søvnløshed, kroniske smerter, indlæringsvanskeligheder, manglende livslyst, vægtforandringer, rygeafvænning, misbrug af alkohol/stoffer, hukommelsesbesvær, manglende selvværd/selvtillid, sengevædning, sorg eller andet du ønsker ændret i din måde at være i livet på.

5- PATH Hypnoseterapi,
voksne, 1 session (2-3timer) kr. 1390,-
Børn op til 10 år, 1 session kr. 800,-

Behandlere