Bachs blomsterterapi

Påvirkning af menneskets følelsesmæssige tilstand i positiv retning.

Bachs blomsterterapi

Om Bachs blomsterterapi

Edward Bach var en anerkendt læge og forsker i England fra 1912 til sin død. Han udviklede bl.a. vacciner, men han ønskede at finde en naturlig helbredelsesmetode uden bivirkninger.

Den metode fandt han frem til ved at bruge udtræk af blomster, som har ligget i kildevand og er konserveret med Cognac, og indtages som dråber. Blomsternes forskellige svingningsniveauer kan påvirke menneskets følelsesmæssige tilstand i positiv retning. Dvs. at sygdom kan behandles indirekte ved at se på hvordan sygdommen påvirker personen følelsesmæssigt. Dråberne kan også bruges med positivt resultat i hverdagen til afbalancering ift. kommunikation, relationer, stress, eksamen mv. Derudover findes der nødhjælpsdråber, som kan bruges til at dæmpe reaktioner ved ulykker, chok mv.

Dråberne kan ikke overdoseres og har ingen bivirkninger. De blandes så de passer til den enkelte person efter samtale med personen.

Behandlere

Besøg Det Blå Hus

Du er velkommen til at følge med på vores sociale medier, nemlig Facebook og Instagram, som du kan finde links til nedenfor. Derudover er du også velkommen til at besøge os fysisk i Østergade, hvor vi både har behandlerrum og helsekostforretning.