Ansigts-Refleksterapi

Behandling af kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner.

Ansigts-Refleksterapi

Om ansigts-refleksterapi
Ansigts-refleksterapi er en terapeutisk metode til behandling af kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Terapien udføres ved manuel stimulation af punkter og zoner.

Ansigts- refleksterapi egner sig til behandling af symptomer af organisk, kemisk og muskulær art, samt til afhjælpning af emotionelle problemer og stresssymptomer: søvnløshed, barnløshed, seksuelle forstyrrelser mv.

Ansigts-refleksterapi afslapper musklerne i hele kroppen og aktiverer kroppens selvhelende processer. Under behandlingen påvirkes hormon og lymfesystemet og udskillelsen af affaldsstoffer øges.

Ansigts-refleksterapi er samtidig særdeles effektiv ved emotionelle/mentale ubalancer, som mange lider af i en stresset hverdag.

Ansigts-refleksterapi kan benyttes i samme udstrækning som den klassiske zoneterapi, og på grund af ansigtszoneterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at give en mere målrettet behandling.
Metoden er udviklet af den danske zoneterapuet og kinesiolog Lone Sørensen Lòpez igennem 26 års intensivt arbejde med bl.a. handicappede børn i Danmark og i Sydamerika.

 

Pris
Pris for 45 min. : Marianne 475 kr
Birgitte: 450 kr

Nedenfor kan du se mere om Lone Sørensen, der har udviklet metoden.

Behandlere

Besøg Det Blå Hus

Du er velkommen til at følge med på vores sociale medier, nemlig Facebook og Instagram, som du kan finde links til nedenfor. Derudover er du også velkommen til at besøge os fysisk i Østergade, hvor vi både har behandlerrum og helsekostforretning.