Ansigts-Refleksterapi

Behandling af kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner.

Ansigts-Refleksterapi

Om behandlingsmetoden
Ansigts-refleksterapi er en terapeutisk metode til behandling af kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer og fejlfunktioner. Terapien udføres ved manuel stimulation af punkter og zoner.

Metoden egner sig til behandling af symptomer af organisk, kemisk og muskulær art, samt til afhjælpning af emotionelle problemer og stresssymptomer: søvnløshed, barnløshed, seksuelle forstyrrelser mv. Metoden er ligeledes velegnet til børn med ekspelvis kolik eller epilepsi. 

Ansigts-refleksterapi afslapper musklerne i hele kroppen og aktiverer kroppens selvhelende processer. Under behandlingen påvirkes hormon og lymfesystemet og udskillelsen af affaldsstoffer øges.

Denne behandlingsmetode er samtidig særdeles effektiv ved emotionelle/mentale ubalancer, som mange lider af i en stresset hverdag.

Ansigts-refleksterapi kan benyttes i samme udstrækning som den klassiske zoneterapi, og på grund af ansigtszoneterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at give en mere målrettet behandling.

Metoden er udviklet af den danske zoneterapuet og kinesiolog Lone Sørensen Lòpez igennem 26 års intensivt arbejde med bl.a. handicappede børn i Danmark og i Sydamerika.

Har du spørgsmål til behandlingsmetoden, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne svar og vejledning, hvis du er i tvivl om behandlingsmetoden er noget for dig.

Pris
Pris for 45 min. : Marianne 500 kr
Birgitte: 475 kr

Man kan kombinere de forskellige tilbud- og prisen reguleres efter tidsforbruget 🙂

Nedenfor kan du se mere om Lone Sørensen, der har udviklet metoden.

Behandlere