Birgitte Nyvang Suni

Behandler tilknyttet Det Blå Hus

Kontaktoplysninger

Telefonnummer: 61 86 67 90

Skriv til min e-mail: kliniksuni@mail.dk

Hjemmeside: www.kliniksuni.dk

Birgitte Nyvang Suni

Behandlinger:

5-PATH Hypnoseterapeut
RAB godkendt Fod-zoneterapeut
Ansigts-Refleksterapeut
Wellness behandler
Helsevejleder

Lidt om Birgitte

Jeg er uddannet Folkeskolelærer. I forbindelse med mit arbejde med unge piger med personlighedsforstyrrelser/misbrugsproblemer har jeg taget terapeutiske kurser og uddannelser, som jeg har kombineret med mit specialundervisningsjob igennem 5 år. Jeg har siden 1981 beskæftiget mig med børn, unge og voksne i forskellige arbejdsregi. Jeg arbejder fuld tid som terapeut. Udover at være tilknyttet Det Blå Hus har jeg egen klinik i Brunshuse på Vestfyn.

Jeg tilbyder børn, unge og voksne behandling med

Zoneterapi / Øreakupunktur
Ansigts-Refleksterapi
Refleksterapi til børn m. specielle behov
5-PATH Hypnoseterapi
Tibetansk nakke/skalp refleksterapi
Hot Stone massage
Massage
Body Detox

Der er mulighed for at kombinere behandlingerne. Du er velkommen til uforpligtende at ringe og tale med mig om dit behov for behandling.

Der er mulighedfor tilskud fra Sygeforsikringen Danmark ved zoneterapi.

Ved udeblivelse eller afbud samme dag betales ½ pris.