NADA Øreakupunktur

En selvstændig behandlingsmetode inden for øreakupunktur.

NADA

Vi lukker desværre NADA cafeen-  

der er dog stadig mulighed for at bestille tid til NADA  

 ved Janne Knabe Nielsen


Pris: 200,- kr.

NADA er en selvstændig behandlingsmetode indenfor øreakupunktur, som udspringer fra den klassiske kinesiske medicin ,og er oprindelig udviklet til at hjælpe mennesker til at tackle svære ting i livet. NADA bruges eksempelvis som understøtning til ophør af afhængighedsskabende stoffer – også tobak -, til depressioner, til afhjælpning af psykiske traumer efter grimme oplevelser, stress, eller når man er i en psykisk tilstand, som skal bedres før man kan klare at samtale om sin situation m.m.
NADA fungerer uanset anden behandling og der er ikke beskrevet alvorlige bivirkninger. I et decideret recovery forløb anbefales 15-20 behandlinger for blivende forbedring

NADA er imidlertid for alle og alle kan have gavn af NADA.
Vi kan alle have behov for en pause i hverdagen; et pusterum før livet haster videre.
Hvor man kan samle sig, få ro på; og bare slappe af.
NADA hjælper til øget fokus, evt i forbindelse med at stå foran at skulle træffe en beslutning, et valg, skal til eksamen, eller før en vigtig samtale .
NADA kan hjælpe hvor man ønsker at arbejde med sin egen personlige udvikling. NADA understøtter meditation.

Jeg behøver ikke kende årsagen til at man ønsker NADA; nålene gør deres arbejde uanset.
NADA kan gives i en personlig konsultation, eller i en gruppe – nålene virker uanset. Jeg har meget positiv erfaring med gruppebehandling som også koster mindst.

NADA er 5 små nåle i hvert øre, som sidder 45 minutter. Oftest er det ikke forbundet med ubehag at få sat nålene i , og det gør ikke ondt at sidde med dem. Der kan forekomme en dråbe blod, når de tages ud, hvilket er ufarligt. Børn med ADHD kan have gavn af NADA ; ring til mig og send en SMS hvis ikke jeg lige er ved telefonen og jeg vender tilbage, når jeg kan. Se mere: https://nada-danmark.dk/

Generelt ved akupunktur bør man hverken være sulten, eller for mæt. Det er godt at drikke vand, te eller æblejuice efter, og ellers tage det ro, hvis der er mulighed for det.

Man kan læse mere på hjemmesiden www.nada-danmark.dk 

Behandlere