Arabic Earth Boost

Ansigtsbehandling indeholdende bl.a. afrensning af huden og peeling med Frankinsence.

Arabic Earth Boost

Om behandlingen

Ansigtsbehandling indeholdende:

– Afrensning af huden
– Peeling med Frankinsence
– Akupunktur-punkt stimulering
– Castillo-ansigtsmassage – en meget effektiv muskel stimulation fra Syd Amerika, som løfter ansigtets muskler
– Ler/ Frankinsence maske
– FrankInsense olie

FRANKINSENCE:

Frankinsence der kommer fra træet Boswelia carterii, vokser i Dhofar, Oman og har igennem tusinvis af år været brugt til behandling af sygdomme.

De sidste 100 år har Frankinsence fra Oman været anvendt i såvel medicinindustrien, som blandt den almene arabiske befolkning som antibakterielt og anti-inflammatorisk naturligt middel samt til Alzheimer, astma, forbedring af immunsystemet, cancer, gastrointestinale lidelser, neurologiske sygdomme, lever- mave og nyreproblemer samt diverse gigtsmerter.

Den arabiske olie bliver også anvendt til depressioner og følelsesmæssige ubalancer.

Dr. Mahmoud Suhail, Oman har igennem videnskabelige undersøgelser påvist, at olien har indflydelse på vores DNA. Derfor er det- udover at være et effektivt middel mod nævnte sygdomme- også fantastisk til at hæmme ansigtets ydre tegn på ældning, som f.eks rynker, poser under øjnene , hudpletter m.m.

Behandlingen varer små 3 kvarter og koster 410 Kr.

Behandlere

Besøg Det Blå Hus

Du er velkommen til at følge med på vores sociale medier, nemlig Facebook og Instagram, som du kan finde links til nedenfor. Derudover er du også velkommen til at besøge os fysisk i Østergade, hvor vi både har behandlerrum og helsekostforretning.