Jane Kofod

Behandler tilknyttet Det Blå Hus

Kontaktoplysninger

Telefonnummer: 28 70 69 51 send SMS eller indtal navn og telefonnummer så ringer jeg tilbage.

E-mail: kofodjane@gmail.com

Tidsbestilling via hjemmeside: https://mindfulpatience.dk

Der kan afholdes samtaler både i Faaborg og i Allested-Vejle.

Åbningstider:
Mandag: 13.00-18.00

Tirsdag: 13.00-18.00

Onsdag: 13.00-18.00

Torsdag:13.00-19.00

Fredag: 8.00-16.00

Lørdag: 10.00-14.00


Jane Kofod

Stressvejleder/stresscoach

Om Jane

Jeg er uddannet socialrådgiver. I forbindelse med mit arbejde i
kommunalt regi har jeg set mange af mine kolleger blive sygemeldt med stress. På baggrund af det fattede jeg interesse for stress og hvordan vi kan undgå/leve med stress, både i privatlivet og på arbejdspladsen. I 2019 uddannede jeg mig til certificeret Stresscoach og Stressbehandler.

Jeg har de sidste år beskæftiget mig med stresscoaching og tilbyder
samtaler, der er medvirkende til at skabe bevidsthed om, hvad stress er og hvorledes du ved brug af de værktøjer og redskaber du får af mig, under vores samtaleforløb, kan komme igennem en stressfyldt periode, med få eller ingen skader på din kognitive funktion. Det vigtigste i en stressfyldt periode er at behandle de symptomer, kroppen udviser.

Et samtaleforløb hos mig skal bidrage til, at nedbringe stress og skabe større bevidsthed om de snigende symptomer, du mærker. Du kan efter anvisning fra mig, arbejde bevidst og målrettet med dine symptomer, oparbejde større modstandskraft over for fremtidig stress og du lærer at sætte grænser næste gang du mærker, du er ved at blive belastet og før du igen mærker du overvældes af stresssymptomer.

I et forløb hos mig, vil du lære at anvende de redskaber jeg præsenterer dig for. Det vil dog være dig der skal udføre arbejdet, det betyder du skal være motiveret for en forandring, for at opnå succes med behandlingen.

Jeg tilbyder:

  • Stressbehandling via enkeltstående samtaler eller
  • Samtaleforløb på typisk 7 samtaler (det giver den største besparelse og virkning)