Irisanalyse

Se sundheden i øjnene.

Metode til at aflæse din almene tilstand.

Irisanalyse

Irisanalyse anvendes som en metode til at aflæse kroppens tilstand.

Iris (regnbuehinden) afspejler hele kroppen og er på den måde et vindue til hele mennesket med hud, kredsløb og organer.
Derfor kan et kig ind i øjet fortælle om din almene tilstand.

Irisanalysen viser, hvor problematikkerne er, hvordan du har det fysisk og mentalt, om der er spændinger, om udskillelsen af affaldsstoffer fungerer mm.

Metoden er også velegnet til at spore sig frem til hvilke næringsstoffer din krop har brug for.

Måske lyder det mærkeligt, men alting viser sig i øjet fordi iris er som en printplade, der har forbindelse med nervesystemet, der igen har forbindelse til samtlige organer.

Analysen foregår ved, at jeg tager et billede af begge dine øjne- derefter gennemgår vi systematisk dine øjne , og ud fra billederne og samtalen vil der være anbefalinger, hvad der evt. kan tages hånd om .

Du bliver vejledt i hvordan du selv, med kostændring, vitaminer, mineraler, urter og evt. andre kosttilskud – altså forskellige biologiske tilskud – kan hjælpe til at bedre kroppens balancer.
Det er en behandlingsform, der kan gå ind og komplementere andre former for behandling, både når det drejer sig om den gængse lægebehandling og andre alternative behandlingsmetoder.

Analysen tager ca. 25-30 minutter.
hvis der er brug for yderligere vejledning, kan det altid tilkøbes .

Pris: 300,- kr.

Behandlere