Hawaiiansk lomi lomi massage

En smuk massage bygget på intuition, indleven og fokusering.

Hawaiiansk lomi lomi massage

Hawaiiansk Lomi Lomi er en smuk massage, der bygger på intuition indleven og fokusering. Massagen udføres ved lange, rolige og rytmiske strøg til afstemt musik afspillet under hele forløbet. En dyb og sanselig massageform, hvor det er muligt at komme omkring de oplevelser, som vi alle lagrer i kroppen i form af spændings tilstande, eksempelvis en stiv nakke, smerter i skulder/ryg eller måske hovedpine.

Under massagen lindres muskelspændinger, infiltrationer opløses, og der skabes et “flow” i kroppens kredsløb, nervesystemet, og det lymfatiske system stimuleres.            Dette giver forøget blodgennemstrømning og herved øget næringen til hvert enkelt celle i kroppen, samtidig med at ophobede affaldsstoffer fjernes. En fuldstændig og total afslapning for krop og sind.

Lomi-Lomi har ingen alder og henvender sig til alle, og er specielt velegnet hvis du har været igennem en stress fyldt periode, og har brug for en massage der giver dig ny energi og omsorg. Eller hvis du trænger til at forkæle dig selv.

Massagen varer 90 minutter – pris for helkrop: 800 kr

Behandlere