Gravid- og efterfødselsmassage

Massage som en naturlig understøttelse af den gravide.

Gravid- og efterfødselsmassage

Om gravid- og efterfødselsmassage
I tusinder af år har massage været brugt i flere kulturer som en naturlig del af det at understøtte og nære den gravide i at være gravid, lindre evt. ubehag, fremme tilknytning til barnet, forberede til fødsel og “samle op” efter fødslen.

Gravid- og efterfødselsmassage giver dig mulighed for at finde ro og overskud i din krop før og efter fødslen. Foruden afslapning giver massagen også en smertelindring. Når man er gravid, kommer især lænden, ryggen og nakken uden hårdt pres på grund af den ekstra vægt. Massagen er her en god metode til at løsne op i disse områder, så presset og smerterne lindres. 

I den første periode efter fødslen kan det anbefales, at du får massage regelmæssigt, da din krop stadig vil være mærket af den ekstra vægt, som din krop har båret på i ni måneder.  

Jeg olie-masserer med udgangspunkt i den thailandske Yoga-meridianmassage og det er blide strøg beregnet på at give ro og nydelse.

Massage 50 min. kr. 500,-
Akupuntur og massage 1 1/2 time kr. 650,-

Behandlere

Besøg Det Blå Hus

Du er velkommen til at følge med på vores sociale medier, nemlig Facebook og Instagram, som du kan finde links til nedenfor. Derudover er du også velkommen til at besøge os fysisk i Østergade, hvor vi både har behandlerrum og helsekostforretning.